Ispao je budala – Krofakova ćerka iznela mišljenje nakon poslednjeg incidenta…!

Krofak se pokazao kao neko ko previše veruje ljudima, te ej psotavio moderatora koji, kako se navodi, radi protiv Maje. Njegova ćerka je iznela svoje mišljenje povodom ovog slučaja.

Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera, postali su nezaobilazni par na TikToku, gde gotovo svake večeri vode lajv sesije, komunicirajući sa svojim sve brojnijim fanovima. Njihovi lajvovi su prava atrakcija, a dodatnu pažnju privukla je sinoćnja epizoda u kojoj se pridružila Stanislavova ćerka, Vanesa.

Vanesa je do sada bila poznata po svojoj otvorenoj rezervisanosti prema vezi njenog oca i Maje, ali čini se da su se odnosi znatno popravili.

 

Ipak nije rpošlo sve idealno. Naime, Maja je primetila da na Stanislavovom profilu prevladavaju negativni komentari na njen račun, što ju je navelo da preduzme mere kako bi se situacija promenila. Reagujući na Majine primedbe, Stanislav je odmah blokirao “moderatora” koji je dopuštao takve komentare.

“Sve negativno o meni na tvom profilu. Ma, to je neka budala…” komentarisala je Maja tokom lajva, dok je Stanislav odmah reagovao sa: “Moram je blokirati sad.”

 

Njegova ćerka Vanesa nije se ustručavala da iznese svoje mišljenje: “Ti si dao tako nekom random profilu da ti vodi… Koja si ti budala.” Ovim rečima je Vanesa pokazala da sa ocem ima više prijateljski odnos nego roditeljski, te da sme da ga uvredi u javnosti. Krofak je više puta tokom Elite isticao da se super slaže sa Vanesinim drugarima i da nije tipični balkanski otac.3

 

Dok se “drama” na TikToku odvijala, Stanislavu je ovo bila više nego uspešna finanisjak godina. Krofak  je nedavno obelodanio kupovinu luksuzne nekretnine vredne preko 140.000 evra i prestižnog automobila Porše 911, čija osnovna verzija košta oko 200.000 evra. Stanislav ne krije da su mu ovi poduhvati omogućili da ostvari svoje ambicije i uživa u luksuznom stilu života. Pored uspešne rijaliti karijere, Krofak je iza sebe ima uspešnu MMA karijeru, ali i preduzetničku.

 

Vanesa Krofak, koja provodi dosta vremena sa ocem i na taj način nadomešćava vreme dok je bio u rijalitiju, podelila je sa fanovima kako je uživala u vožnji novog Poršea, ali i u opuštanju na plaži sa svojim ocem. Ipak, ono što je mnogima zapalo za oko jeste odsustvo Maje Marinković iz ovih porodičnih trenutaka. Iako je Maja aktivna na TikToku, njeno odsustvo iz Stanislavovih privatnih trenutaka postavlja pitanja o dinamici njihove veze.

Maja je takođe nedavno istakla tokom Tiktoka da je nedavno pukla 600 evra na taksi, kako bi stigla do Zagreba. Takijeva ćerka očigledno ne štedi kada je reč o njenom dečku.

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*